torsdag 24. april 2008

NOEN ORD FRA HISTORISK MILJØ.......

Endelig er min lille nettbutikk www.shoptintin.net i gang igjen etter flyttingen. Det er så mye som skal på plass, møbler, bøker, klær, ting, alle varene og, ikke minst Snella, katten min. Alt hun skal lukte seg fram til, nye gulv, kroker og kriker, trapper og ikke minst inngangsdører foran og bak huset!

Huset er opprinnelig fra 1915, er verneverdig og har tilhørt fortet som er nærmeste nabo. Ingen får gjøre som de vil ved siden av, foran eller bak huset, alt skal skje i henhold til visse kriterier. At jeg skulle få oppleve å bo i et hus med over 3 meter under taket, høye, dype vinduer som sender så mye lys over livet mitt, og gamle bjelker og nydelige, knirkete tregulv, kunne jeg aldri forestilt meg. Det hadde vært drømmen i mange år, og plutselig sto det der, totalrenovert og bare til å flytte rett inn...

Nå er det bare hage og uteplass som gjelder....i uker og måneder skal jeg boltre meg i en helt ny hage, som skal plantes, danderes og ikke minst, stelles. Jeg ser fremtiden lyst i møte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar