onsdag 13. oktober 2010

INDIAN SUMMER

Herlig Indian Summer her på Østlandet, da jeg tok en titt ut av vinduet, måtte jeg bare ta frem apparatet og ta en bildet av lyset og den blå himmelen. Det er virkelig herlig å få en så flott høst etter en ustabil sommer.


Her har vi selveste Hippokrates, tar ham gjerne fram i lyset en gang i blant ettersom jeg har arbeidet i helsevesenet tidligere. Heldigvis er jeg så heldig at jeg kan drive med blogging nå om dagen, noe som inspirerer meg. Det er så mange fantastiske mennesker der ute, med så mange kreative ideer. Jeg elsker å se alt dere finner på jenter! Jeg er så heldig å ha en annen utdannelse også, i tillegg til den i helsevesenet. En gang i tiden utdannet jeg meg til dekoratør og reklametegner, noe som var midt i blinken for meg. Der fikk jeg nemlig utløp for mine kreative interesser.

Koselig med mail, send gjerne en hilsen til marunn14@hotmail.no

3 kommentarer:

 1. Hei, takk for koslig hilsen hos meg. :o) Mange fine ting du viser her, spennende. Deilig med solskinn og kjølig vær etter en irriterende sommer, som du skriver! Fint bilde.

  Jeg følger deg gjerne videre. :o)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for kommentar hos meg! Nydeleg bilder du viser! Den himmelen var fantastisk! Vi her i vest har også hatt ein flott haust til no, men som typisk er; når aust frå finevèr, snur som regel flaksen vår... Ser at du er bestemor? :) Komisk, for når eg leste bloggen nedover her, såg eg for meg ei dame mellom tjue og tredve? Du må vel vere litt meir enn det? Du får ta det som eit kompliment! :)

  Ha ein nydeleg dag!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Hei:)

  Koselig blogg du har:) La oss til som følger! Og tusen takk for at du la deg til som følger hos oss:)

  Klem fra tvillingene :)

  SvarSlett